Få drømmehåret med extensions

Ønsker du ekstra fylde eller lengde i håret, eller begge deler? På Jan Thomas Studio har vi noen av landets beste extensions-stylister.

Våre hårstylister skreddersyr den optimale extensions-behandlingen for ditt behov, enten du ønsker fyldigere eller lengre hår. Noen ønsker også begge deler. Det har aldri vært enklere å få drømmehåret, med extensions. Vårt mål er at ditt extensions-hår skal se ut som ditt hår. Derfor jobber vi med BHBD som vi anser til å være de fremste på markedet.

Vi har alle sett store profiler, kjendiser og Hollywoodstjerner på den røde løperen, på scenen eller i filmer med sin perfekte hud, eksklusive antrekk og ikke minst – sitt lange, fyldige hår. Hemmeligheten bak sistnevnte er i de fleste tilfeller en god frisør eller hårstylist og hair extensions.

Foto: BHBD

Hva er extensions?

Hair extensions er løsningen for deg som ønsker et litt mer fyldig eller lengre hår. Noen ønsker også begge deler. Det er rett og slett løshår som festes til ditt eget hår for at du skal oppnå å få tykt eller langt hår.

Drømmehåret med tape extensions

Denne type extensions kan du gå for uansett hvilken hårtype du har. Dette er blant de mest skånsomme typene, som også er enkle å feste og å ta av. Har du litt tynnere hår passer de myke, smale festene på dette løshåret perfekt da de er mindre synlig. Det tar omtrent 20-60 minutter å få drømmehåret med extensions, både å feste og å ta av håret – dette er uten styling, farge og klipp.

Hair extensions med et naturlig resultat

Du har flere ulike type extensions å velge mellom, og i vår frisørsalong i Oslo hjelper våre frisører deg med å velge det som passer ditt hår best. Vi vil også hjelpe deg med eventuell farge, klipp og styling av ditt nye hår. På Jan Thomas Studio benytter vi teip extensions som i dag gir det aller beste, mest naturlige resultatet. I noen tilfeller er det også riktig med keratin-fester som vi også gjør mye av hos oss.

Lang historie

I historien videre har vi sett løshår og parykker blant adelen i Europa, og senere også i andre deler av verden. Hårforlengelser laget av hestehår og ull ble vevd inn i menn og kvinners naturlige hår for å gi et fyldig uttrykk.

I dag tilbys svært gode produkter og teknikker når det kommer til hair extensions. Settes det på riktig og av profesjonelle, som på Jan Thomas Studio, vil du ikke kunne se eller merke noe til det. Du sitter kun igjen med en manke som ser naturlig langt og/eller fyldig ut.

Book time for konsultasjon på +47 22 59 12 00.

Vi gjør extensions hos alle våre avdelinger:

Parkveien / Frogner / Mo i Rana / Bodø