Hair extensions Oslo

Interior_Frogner_img_5846-1024×683

Ønsker du deg litt mer lengde eller fylde i håret? På Jan Thomas Studio er vi blant de beste på hair extensions i Oslo. Book en time i dag hos en av våre eksperter!

 

Book time for hair extensions I Oslo:

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.

 

Vi har alle sett kjendiser og Hollywoodstjerner på den røde løperen, på scenen eller i filmer med sin perfekte hud, eksklusive antrekk og ikke minst – sitt lange, fyldige hår. Hemmeligheten bak sistnevnte er i de fleste tilfeller en god frisør og hair extensions. 

 

Hva er Hair extensions?

 

Hair extensions er løsningen for deg som ønsker en litt mer fyldig eller lengre manke. Det er rett og slett løshår som festes til ditt eget hår for at du skal oppnå å få tykt eller langt hår. 

 

Lang historie

 

Hair Extensions og løshår er ingen ny trend. Dets opprinnelse kan faktisk dateres helt tilbake til Cleopatra og egypterne. Det er bevist at de i flere hundre år f.kr. brukte parykker, påsydde hårstykker og fletter som de lagde av menneskehår og farget saueull. Håret ble festet til hodet med materialer som bivoks. 

 

I historien videre har vi sett løshår og parykker blant adelen i Europa, og senere også i andre deler av verden. Hårforlengelser laget av hestehår og ull ble vevd inn i menn og kvinners naturlige hår for å gi et fyldig uttrykk. 

 

I dag tilbys svært gode produkter og teknikker når det kommer til hair extensions. Settes det på riktig og av profesjonelle, som på Jan Thomas Studio, vil du ikke kunne se eller merke noe til det. Du sitter kun igjen med en manke som ser naturlig langt og/eller fyldig ut. 

 

Hair Extensions med et naturlig resultat 

 

Du har flere ulike type extensions å velge mellom, og i vår frisørsalong i Oslo hjelper våre frisører deg med å velge det som passer ditt hår best. Vi vil også hjelpe deg med eventuell farge, klipp og styling av ditt nye hår. På Jan Thomas Studio benytter vi teip extensions som i dag gir det aller beste, mest naturlige resultatet. Les mer om det her:

 

Tape extensions 

 

Denne type extensions kan du gå for uansett hvilken hårtype du har. Dette er blant de mest skånsomme typene, som også er enkle å feste og å ta av. Har du litt tynnere hår passer de myke, smale festene på dette løshåret perfekt da de er mindre synlig. Det tar omtrent 20-60 minutter både å feste og å ta av håret – dette er uten styling, farge og klipp. 

 

Book time for hair extensions i Oslo:

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.

 

Etter å ha returnert til Norge med 17 års erfaring fra Hollywood, åpnet kjendisstylist Jan Thomas sin første salong i Parkveien, Oslo. 

 

Jan Thomas studio har noen av Oslos beste frisører og stylister som gir håret ditt den makeoveren du ønsker. Leter du etter en frisør som kan sette inn hair extensions i Oslo, besøk en av våre salonger i Parkveien eller i Behrens gate.

 

Vi kan også hjelpe deg med styling av både hår, sminke og klær, med å velge ut riktige produkter for ditt hår og ansikt og rådgi og tipse om hjemmestyling.

 

Book time for hair extensions I Oslo:

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.