Frisørsalong Oslo

Interior_Frogner_img_5849-1024×683

Ser du etter en frisørsalong i Oslo? Jan Thomas Studio har to salonger i bydel Frogner. Vi er stolte av våre frisørers brede kompetanse og glade for å gi våre kunder det de ønsker seg innen hår, makeup og styling.

 

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.

 

Helt siden åpningen av vår første frisørsalong i Oslo i 2008, nærmere bestemt i Parkveien, har vi på Jan Thomas Studio fokusert på å oppfylle ønskene og visjonene til våre kunder. Vi ønsker også å bistå våre kunder med å finne den stilen som passer dem best, rådgi og gi tips og triks til hjemmestyling.

 

Din frisørsalong i Oslo

 

Jan Thomas Studio ble åpnet av kjendisstylist Jan Thomas da han endelig returnerte til Norge etter 17 år i Hollywood. Med hans kompetanse, erfaring og fantastiske fantasi ble Studioet raskt en stor suksess. Han har jobbet med store norske og internasjonale navn, både privat og på prosjekter med blant annet TV2, Nobel peace prize, Se og Hør, Dagbladet, VG og Warner Bros Studios.

 

I 2017, ni år etter at den første salongen åpnet dørene, kunne du besøke Jan Thomas Studios andre frisørsalong i Oslo, i Behrens gate 8 på Frogner. Her får du den samme kompetansen og servicen innen hår, beauty og styling som du er vant til i Parkveien. 

 

Dette får du hos oss

 

Ved vår frisørsalong i Oslo får du ikke bare flinke frisører, men også stilister innen både hår og klær samt makeup-artister som legger profesjonell sminke for enhver anledning. I tillegg selger vi en rekke produktserier innenfor både hår og sminke.

 

Våre frisører tilbyr et bredt spekter av teknikker når det kommer til klipp, hair extensions, farging og striping av hår. Med sin ekspertise og erfaring hjelper frisørene deg med å finne farger og fasonger som kler deg godt, og som får frem dine beste trekk. 

 

En tur til Jan Thomas Studio skal være en fantastisk opplevelse – dette er din tid! La våre stylister og frisører skjemme deg bort i noen timer; unn deg en hodebunnsmassasje, en ny og fresh look, og dra hjem igjen med gode tips og råd du kan bruke til å føle deg like fresh på egen hånd.

 

Ikke bare hår

 

Ved vår frisørsalong i Oslo kan du også få hjelp dersom du trenger en makeupartist til en spesiell anledning, eller ønsker å styles til et event – eller bare på en helt vanlig dag. Stylistene hos oss hjelper deg å plukke ut det perfekte antrekk til din kroppsfasong og stil, og deler sin kunnskap slik at du selv kan gjøre suksess med stylingen på hjemmebane. 

 

Vi huser også den internasjonalt anerkjente brynsguruen Fred Hamelten. Øyenbrynene våre rammer inn ansiktet vårt, og en skikkelig runde med form og farge av Hamelten eller en av våre øyenbrynsstylister, er en god investering. Hamelten har også en rekke brynsprodukter du ikke bør gå glipp av. 

 

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.

 

Unn deg selv noen timer med velvære. Book en time på en av våre frisørsalonger i Oslo i dag, våre fantastiske frisører og stylister står klare til å ta godt vare på deg og gi deg håret du alltid har ønsket deg.

 

Bestill time ved vår frisørsalong i Oslo her:

 

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.