Frisør Frogner

Interior_Frogner_img_5794-1024×683

Om du er på utkikk etter en frisør på Frogner finner du byens beste frisører og stylister på Jan Thomas Studio i Parkveien og Behrens gate. Bestill time i dag!

 

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.

 

Hos Jan Thomas Studio vet vi hvor viktig hår er, faktisk ser mange på det som en stor del av sin identitet. Å komme til en frisør der du føler deg trygg og tatt vare på er derfor svært viktig. I våre salonger har vi derfor et stort fokus på at du skal føle deg hørt, samtidig som vi deler vår ekspertise med deg.

 

Jan Thomas Studio – beste frisør på Frogner!

 

Helt siden åpningen av vår første salong i Parkveien i 2008 har vi i Jan Thomas Studio jobbet med kjente navn, store prosjekter for TV, event og Scene, samt tusenvis av fornøyde kunder. 

 

Jan Thomas har 17 år i Hollywood bak seg og svært bred kompetanse når det kommer til både frisørfaget og som stylist. I 2012 åpnet han sin andre salong i Oslo i Behrens gate. 

 

Vi er stolte av den kompetansen og erfaringen vi har opparbeidet oss, og våre frisører og stylisters engasjement og arbeidsglede. Vårt mål er alltid å gi deg den looken du ønsker, og å veilede deg til å finne den formen og fargen som best fremhever dine vakre trekk.

 

Besøk vår frisør på Frogner i dag – vi garanterer en luksuriøs opplevelse!

 

Føl deg fresh – din lokale frisør på Frogner

 

Det er stor verdi i å føle seg litt ekstra fresh, enten du skal på et event du har sett frem til, eller bare på en vanlig ukedag. Du trenger ikke ha en spesiell grunn til å ønske en oppfriskning av hår eller garderobe. 

 

Frisørene våre står parat om du ønsker behandling innenfor farge og striping, klipp eller styling, og vi holder oss kontinuerlig oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene. Vi har også svært kompetente frisører når det kommer til å sette på og ta av hair extensions, og en av verdens fremste brynsstylister, Fred Hamelten. 

 

Våre stylister gir deg mer en gjerne hjelp til å velge ut antrekk eller nøkkelplagg til din garderobe. Det samme gjelder sminke – få hjelp til å finne de produktene som passer din hud og dine behov best, og å  få lagt profesjonell makeup før ditt neste event. 

 

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.

 

Ta kontakt med oss eller bestill time i en av våre salonger på våre nettsider. Vi har to frisørsalonger i Frognerområdet – en i Behrens gate og en i Parkveien, der du finner noen av Oslos beste frisører og stylister. 

 

Priser og mer informasjon om våre ansatte og behandlinger finner du også på våre nettsider, samt informasjon om helse- og hygienehensynene vi tar i forhold til Corona-situasjonen.

 

Book frisør på Frogner her.

Book frisør i Parkveien her.