Beste frisør i Oslo

Skal du klippe deg, farge og stripe håret, eller trenger en styling? De beste frisørene i Oslo finner du hos Jan Thomas Studio i Parkveien og i Behrens gate.

 

Jan Thomas Studio ble startet av stylist og TV-personlighet Jan Thomas, etter sin retur til Norge fra Hollywood der han i 17 år hadde jobbet som både skuespiller, modell og stylist. Den første salongen åpnet dørene i Parkveien i 2008 og har siden hatt stor suksess.

Interior_Frogner_img_5855_02-1024×683

Dette er Jan Thomas Studio

 

Hos Jan Thomas Studio er vi svært stolte av våre ansatte, med deres faglige kompetanse og erfaring i bransjen. Hos oss finner du ikke bare de beste frisørene i Oslo, men også flinke stylister – både når det gjelder hår og klær. Få hjelp til å finne det perfekte antrekket, og råd til hvordan du kan style deg selv neste gang.

 

Vi har også profesjonelle makeup-artister til de gangene du trenger litt ekstra glam. Ikke bare legger de fantastisk makeup på deg der og da, men de gir deg også tips og råd du kan ta med deg til når du selv skal sminke deg. Du får også veiledning i hva som best fremhever dine trekk, og hva slags produkter du bør investere i.

 

Hår – vår store passion 

 

Hår er en stor del av vår identitet og derfor er hårpleie en viktig investering for mange. Det er viktig for oss at du føler deg trygg og tatt vare på når du kommer til oss med ditt hår, derfor setter vi svært høye krav til våre hårstylister og frisører. 

 

Vi tilbyr avanserte farge- og stripeteknikker, gjort av profesjonelle og erfarne eksperter, både innen klipp, styling, farge og extensions. Stylistene hos hjelper deg å finne ut hvilken stil som kler deg og din trekk best, samtidig som de tar hensyn til dine ønsker og tanker. 

 

Ønsker du styling til en spesiell anledning eller bare for å føle deg litt ekstra fin en vanlig onsdag? Å føle seg fresh har alltid en løftende effekt på humøret, noe vi er glade for å hjelpe deg med. 

 

De nyeste hårtrendene hos de beste frisørene i Oslo

 

Vi er alltid oppdatert på de nyeste trendene, og vi er også opptatt av å skape dem. Jan Thomas Studio fokuserer på å være innovative og er alltid tidlig ute med å prøve ut nye stiler, teknikker og looks. Dette gjelder ikke kun hår, men også øyebryn, vipper, sminke og klær. 

 

Ønsker du å prøve ut trender som balayage, money piece, lang bob, kald blond eller lugg, er det viktig at du går til flinke frisører som får jobben gjort riktig. 

 

Ta kontakt med oss eller bestill time på nett. De beste frisørene i Oslo finner du hos oss i Parkveien eller Behrens gate på Frogner.